Wat kunnen wij voor u betekenen?

omnitaal_vertalen.jpg

Al uw documenten worden vertaald door deskundigen op uw vakgebied. Ook voor beëdigde vertalingen, zoals contracten en aktes, kunt u bij ons terecht. Wij werken voor bedrijven en voor particulieren. Of het nu gaat om arbeidscontracten, Algemene Leveringsvoorwaarden, webpagina's, recepten, gebruiksaanwijzingen of handleidingen: Omnitaal vertaalt het voor u!

U krijgt zoveel mogelijk uw eigen, vaste vertaler toegewezen, waardoor behalve de continuïteit en de kwaliteit ook de vertrouwelijkheid van de verstrekte informatie gegarandeerd wordt. 

De levertijd

Onze vertalers willen uw documenten zo goed mogelijk vertalen en zij stellen, net als u, hoge eisen aan de kwaliteit van de geleverde teksten. Voor opdrachten van meer dan 6000 woorden is de levertijd in overleg, vertalingen tot 6000 woorden heeft u over het algemeen binnen een week terug.

Wat zijn de kosten?

Vertalingen kennen een woordtarief. Het aantal woorden in de taal waarnaar vertaald wordt, de zgn. doeltaal, geldt als basis.

Voor beëdigde documenten rekenen wij een toeslag van 20%. Het tarief is verder afhankelijk van de talencombinatie, de omvang van de opdracht en de moeilijkheidsgraad.

Geïnteresseerd?

omnitaal_geinteresserd.jpg

Uw vertalingen worden altijd door ons gecontroleerd.

Wilt u nadere informatie of een vrijblijvende prijsopgave?

Neem contact op